• ANBI-UAF
  • CBF-UAF

Bioloog, verpleegkundige, advocaat of architect. Iedereen wil ‘iets’ wor­den als ze later groot zijn. Maar wat als je wel de droom hebt, maar niet de kans krijgt. Wel het talent hebt, maar niet de taal spreekt. Wat als je wel het diploma hebt, maar toch niet je vak mag uitoefenen.

Het UAF vindt dat alle mensen recht hebben op de mogelijkheid om hun dromen te verwezenlijken. Daarom geven wij vluchtelingen de kans om weer ICT’er, docent, wetenschapper of architect te worden. Met jouw donatie kunnen we de dromen van vluchtelingen waar maken.

Wat doen we met jouw donatie?

Het UAF adviseert, bemiddelt en geeft financiële hulp aan 2.500 vluchtelingen per jaar. Iedere vluchteling krijgt een eigen contactpersoon. Wij bieden begeleiding bij hun studie én bij het vinden van een passende baan in Nederland. Hiervoor is natuurlijk geld nodig. Kunnen we ook op jou rekenen?

Het UAF is in 1948 opgericht en is daarmee de oudste vluchtelingenorganisatie van Nederland. Het UAF begeleidt jaarlijks ruim 2.500 vluchtelingen bij hun studie en werk. Zo bouwen zij in Nederland een nieuw bestaan op. Ze leveren zo een zinvolle bijdrage aan de samenleving.

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Akkoord